Seneste afsluttede Begivenheder

Bridgekursus for begyndere – søndag den 30. april

Bridgehuset Revlingebakken 33B, Aalborg

BK nord holder kursus for de spillere ønsker at genopfriske teorien samt lære nye fif og udvide sit kendskab til spillet. Du kan læse mere om dagen ved at klikke her UndervisningBegyndere 2022 forår Der tilmeldes enkeltvis, har du lovet at tilmelde din makker, skal du aktivere linket igen. Der er et maksimum på 48 deltagere.

135Kr.

BK Nord generalforsamling 2022

Bridgehuset Revlingebakken 33B, Aalborg

Hermed indkaldes til generalforsamling i BK Nord 2021. Tidspunkt:  Fredag den 29. april 2022 kl. 18. Sted: Bridgehuset, Revlingbakken Tilmelding via ovenstående link Deadline for tilmelding er 27. april 2022 Efter generalforsamlingen byder klubben på et let traktement og en lille bridgeturnering. Dagsorden i følge vedtægterne: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning 3) Godkendelse af det reviderede regnskab […]

Bridgekursus for øvede spillere – lørdag den 23. april

Bridgehuset Revlingebakken 33B, Aalborg

BK nord holder Kursus for den øvede spiller, der ønsker at lære nye fif og udvide sit kendskabt til spillet. Du kan læse mere om dagen ved at klikke Undervisning øvede 2022 forår Der tilmeldes enkeltvis, har du lovet at tilmelde din makker, skal du aktivere linket igen. Der er et maksimum på 48 deltagere.

DKK135